✓ Kleding van eigen productie

✓ Uniek design

✓ Gebaseerd op Mexicaanse traditie

Sugar skull juwelen

Ben je helemaal weg van sugar skull juwelen? Bekijk dan eens de uitgebreide collectie van Black and Gold online. In onze collectie is de schedel een bepalend element en deze skull zie je dan ook terug in al onze juwelen en andere producten. Of je nu een avond gaat stappen met vrienden of naar een zakelijke gelegenheid gaat; deze juwelen maken iedere outfit compleet.

Vier het leven met onze sugar skull juwelen

Het leven vieren, dat is waar Black and Gold voor staat. Onze collectie aan sugar skull juwelen en andere trendy accessoires zijn dan ook daarop gebaseerd. Tijdens onze wereldreis zijn wij geïnspireerd geraakt door Latijns-Amerika en specifiek door een Mexicaanse traditie waarin schedels staan voor liefde en vreugde; Día de los Muertos. De schedel is daarom een sleutelelement geworden in onze collectie en staat bij ons voor passie, energie en uitbundigheid. Ontdek alle skull kleding voor vrouwen en mannen in onze webshop.

Bestel jouw favoriet eenvoudig online

Ben je op zoek naar een armband? Of ontbreekt er nog een mooi horloge in jouw sieradencollectie? Bekijk dan snel onze collectie aan sugar skull juwelen en zoek je favoriet uit. Bestel deze eenvoudig online, waarna je het sieraad al binnen enkele dagen in huis hebt. Onze collectie reikt bovendien verder dan alleen de juwelen. Zo vind je ook prachtige kleding voor mannen en vrouwen. Doe alvast inspiratie op in ons lookbook en bekijk de verschillende combinaties. Bij vragen of voor meer informatie neem je contact met ons op via [email protected].

You've just added this product to the cart: